• alumini Boat
  • Varkë pontone
  • Luxury Pontoon Boats

Mirë se vini në Allheart Detare

Zgjidhni një ALLHEART varkë për jetë të mrekullueshme UJIT

Allheart Marine është e vendosur në një qytet të bukur bregdetar - Qingdao, Shandong të Kinës. Ne jemi të përkushtuar për të ofruar cilësi anije aluminit dhe anije peshkimi për klientët tanë të gjithë botën. Produktet tona përdorin unike dizajn të thellë v. Ata të shfaqë forca të lartë, performancë të mirë dhe qëndrueshmëri, pesha të lehta, mirëmbajtjen e lehtë, etj Ata janë shumë të popullarizuara në treg për shkak të cilësisë së tyre të lartë dhe çmime konkuruese.

Allheart Pontoon Boat

Allheart Marine Launch varkë e re duke i dhënë një shumë hapësirë shtesë dhe mundësitë për të bërë tuaj të ujit jetën shumë më e lehtë dhe të rehatshme.

whether you are into the explore or just want to relax with the family,you can choose a allheart boat to fit your purpose.
Mëso më shumë